EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Foarte multă lume este atrasă de cristale și pietre semiprețioase datorită culorilor și a nuanțelor pe care acestea le „îmbracă”. Printre cele mai apreciate regăsim cristalele și pietrele semiprețioase de culoare verde sau având diferite nuanțe de verde. Verde este o culoare care simbolizează abundența. Simțim acest lucru atunci când observăm în jurul nostru natura care este plină de viață și care oferă mult verde.
Reiki este o forma de vindecare energetica care implica plasarea mainilor pe corpul unei persoane si transmiterea de energie pozitiva pentru a ajuta la vindecarea corpului si a spiritului. Cuvantul "reiki" vine din cuvintele japoneze "rei" (energia universala) si "ki" (energia vitala). Aceasta tehnica a fost dezvoltata in Japonia la inceputul secolului XX de Mikao Usui si a fost introdusa in Occident in anii '70. Reiki se bazeaza pe ideea ca...
Feng Shui este o practica chinezeasca traditionala care se ocupa de aranjarea obiectelor intr-un spatiu, astfel incat sa se maximizeze energia pozitiva si sa se minimizeze energia negativa. Aceasta este bazata pe principiile din filozofia taoista si se bazeaza pe teoria ca exista o legatura stransa intre mediul inconjurator si energia vietii noastre.
Bețișoarele parfumate sunt tot mai prezente și tot mai des folosite inclusiv în țara noastră. Chiar dacă bețișoarele parfumate nu erau folosite în practicile din țara noastră în urmă cu multe veacuri, în alte colțuri ale lumii practicile religioase și spirituale folosesc de mii de ani astfel de bețișoare parfumate. În schimb la noi se folosește arderea de tămâie.