EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Ca ființă umană ai nevoie firească de atenție, afecțiune și iubire. Uneori poate fi mai greu decât credeai să atragi toate acestea în viața ta, în special dacă ești o persoană ocupată, care își găsește cu greu timp să iasă la întâlniri sau în contexte sociale. În astfel de cazuri ai nevoie de ceva ajutor extra, așa că noi îți vom povesti despre 10 ierburi care să te ajute să manifești dragostea în viața ta.
Violetul are o istorie de lungă durată ca o culoare folosită în domeniul bijuteriilor. Culoarea violet este o culoare vibrantă, situată între albastru și roșu în spectrul vizibil. În lumea spirituală, violetul are o semnificație specială și este asociat cu numeroase aspecte profunde ale existenței umane. Această culoare fascinează și atrage atenția oamenilor încă din cele mai vechi timpuri.  Cu toate acestea, disponibilitatea pietrelor...
Una dintre cele mai dinamice și de impact culori din spectrul vizibil este portocaliu. Cunoscut pentru vibrația și intensitatea sa, portocaliul este adesea legat de energie, căldura, creativitate și entuziasm. În ceea ce privește simbolismul, portocaliul este asociat în mod obișnuit cu emoții de bucurie, vitalitate și un sentiment profund de căldură interioară.
Integrarea unei practici spirituale in viata noastra poate aduce o profunzime si o conexiune semnificativa cu divinitatea. Indiferent de ceea ce intelegem prin divinitate - fie ca este vorba despre o putere superioara, o energie universala sau un concept personal - cultivarea unei relatii solide cu divinitatea poate aduce pace, implinire si ghidare spirituala.