EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Compasiunea este capacitatea de a simti si de a raspunde la suferinta celorlalti cu grija si dorinta de a ajuta. Este o trasatura umana esentiala, care ne permite sa ne conectam emotional cu ceilalti si sa le oferim sprijin in momente dificile. Prin practici spirituale, putem dezvolta si imbunatati aceasta abilitate de a manifesta compasiune fata de noi insine si fata de ceilalti.
Conceptiile spirituale afirma ca exista o stransa legatura intre corpul fizic, minte si spiritul nostru. Se crede ca tulburarile energetice sau blocajele in corpul nostru pot afecta starea noastra mentala si emotionala, iar practicile de eliberare si echilibrare energetica ne pot ajuta sa ne imbunatatim starea de sanatate si bunastare globala.
Nu mai este mult până la data de 21 iunie și anume data solstițiului de vară, cea mai lungă zi din întregul an. Aceasta marchează și începutul oficial al anotimpului de vară, în care zilele sunt mai lungi și nopțile mai scurte. Dacă nu știai, această dată ascunde și o serie de semnificații spirituale, în funcție de tradiții și culturi. Iată câteva dintre acestea și ce anume reprezintă:
Metalele prețioase au fost și sunt apreciate nu doar pentru frumusețea și raritatea lor, ci și pentru proprietățile spirituale pe care le dețin. Acestea pot fi interpretate diferit în funcție de credințele culturale sau tradiții și pot varia de la persoană la persoană. Iată câteva dintre ele:
In cultura amerindiana, cristalele erau considerate obiecte sacre si erau utilizate in ceremonii religioase si in practicile medicale. Se credea ca acestea aveau puterea de a imbunatati sanatatea, de a aduce noroc si de a proteja impotriva fortelor rele. Cele mai populare cristale prezente la inceputurile culturii amerindiene erau:
Cristalele sunt pietre naturale, considerate a avea proprietati terapeutice si energizante. Ele sunt folosite in practicile spirituale de mii de ani, din diferite motive, printre care se numara vindecarea, imbunatatirea starii de spirit si conectarea cu universul. Pentru cei care isi doresc sa inceapa o practica spirituala, alegerea cristalelor poate fi un aspect important, dar adesea costisitor. De aceea, ne vom concentra pe importanta...
Din ce în ce mai mulți oameni caută diverse alternative pentru a-și îmbunătăți sănătatea și a reduce durerea. Folosirea cristalelor pentru vindecare este una dintre oportunitățile care a câștigat reputație în ultimii ani. Se consideră că cristalele sunt energii care pot ajuta la echilibrarea și armonizarea corpului și a gândurilor8, astfel încât să ne simțim mai bine și să putem trata mai bine afecțiunile de sănătate.
Le recunoști imediat după forma nedefinită și coloritul specific, în nuanțe de ambră. Este vorba despre lămpile din sare de Himalaya, pe care cu siguranță le-ai mai văzut și înainte. Atunci când sunt aprinse, acestea emană o lumină caldă, galbenă, cu nuanțe de oranj, roșu sau roz. Totuși, care sunt beneficiile pe care ți le poate oferi o astfel de lampă și de ce ar trebui să deții și tu una?
Terapia cu cristale pentru chakre este o metodă neconvențională de terapie care utilizează cristale pentru a purifica și armoniza sistemul energetic al corpului uman. Chakrele, care sunt centri energetici localizați în corp, au o influență directă asupra stărilor fizice, mentale și emoționale ale unui individ. Fiecare chakră este asociată cu o anumită culoare, semnificație și conexiune cu diferite aspecte ale vieții noastre. Utilizarea...
Exista multe obiceiuri nesanatoase care ne pot afecta energia si starea de bine, cum ar fi lipsa somnului, alimentatia neechilibrata, sedentarismul, stresul si consumul excesiv de tutun, alcool sau cafeina. Pentru a creste energia si a ne simti mai bine, este important sa identificam aceste obiceiuri si sa le inlocuim cu obiceiuri mai sanatoase.
Bolurile tibetane sunt instrumente muzicale vechi de peste 2500 de ani, originare din regiunea Tibetului si utilizate pentru diverse scopuri, precum meditatie, vindecare si ceremonii religioase. Aceste boluri sunt confectionate din aliaj de metale, de obicei din bronz, cupru, staniu, nichel si alte metale, si sunt considerate un simbol al culturii tibetane si al spiritualitatii.
Copacii decorativi din cristal au devenit o colecție populară de ornamente pentru multe decoruri, inclusiv case, spații de lucru și locații pentru evenimente. Acești copaci sunt creați din cristale autentice, inclusiv cuarț, ametist, citrin, agat și obsidian și sunt proiectați să semene cu aspectul unei crengi de copac, complet cu frunze.