EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Pietrele prețioase și semiprețioase sunt folosite în Ayurveda pentru a echilibra influența planetară și pentru a acționa direct asupra forțelor vitale. Vechii cercetători Ayurvedici au studiat proprietățile vindecătoare ale pietrelor semiprețioase și au descoperit faptul că acestea produc diferite energii specifice, energii care sunt relaționate cu frecvențele luminii pe care acestea le primesc.
Spațiul în care trăim și în care locuim zi de zi este un mediu foarte important prin prisma energiei pe care ne-o oferă. Este important să fim conștienți de faptul că fiecare locuință este asemenea unui burete care absoarbe deopotrivă energiile pozitive și energiile negative ale oamenilor care petrec timp în casa respectivă sau care trăiesc acolo zi de zi.
Jadul este o piatră semiprețioasă care de obicei are culoarea verde. Pe teritoriul actual al Guatemalei, ceea ce a fost cândva teritoriul Maya, regăsim unul dintre teritoriile unde se produce cea mai importantă cantitate de jad din lume, chiar dacă această piatră semiprețioasă este importantă inclusiv pentru cultura chineză.
Cultura Egiptului Antic este plină de mister și de frumusețe. Arta Egiptului Antic este una dintre cele mai vechi și enigmatice din lume, multe dintre creațiile artistice ale acestui popor fiind strâns legate de religie. Vechii egipteni iubeau să poarte bijuterii. Atât bărbații, cât și femeile adorau să poarte coliere, brățări, coroane sau alte elemente care se credeau că le oferă protecție și aduce prosperitate în viața lor.
Cristalele și pietrele prețioase ori semiprețioase au fost folosite din urmă cu foarte multe secole. Printre cei care apelau la astfel de pietre și cristale erau nativii amerindieni sau indigenii de pe continentul american. Aceștia foloseau pietrele semiprețioase și prețioase sub forma instrumentelor și a totemurilor pentru vindecarea indivizilor și pentru a aduce armonia în comunitățile indigene. Sănătatea în cultura indigenă reflecta...
Cu plantele care se trezesc din hibernare si florile care incep sa infloreasca, primavara este un moment de renascere si de noi inceputuri. Pentru multi, acest sezon este un moment potrivit pentru a-si indrepta atentia catre dezvoltarea iubirii si a bunastarii. Daca vrei sa iti ajuti corpul si mintea sa se concentreze asupra acestor obiective, cristalele ar putea fi un instrument minunat pentru a te ajuta in acest demers.  
Vizualizarea si afirmarea sunt concepte care ne pot ajuta sa realizam ceea ce ne dorim si prin care putem folosi energiile astfel incat acestea sa conlucreze pentru planurile noastre. Conceptul de vizualizare si afirmare se refera la o serie de tehnici de auto-programare mentala care implica crearea de imagini mentale pozitive si exprimarea de afirmatii puternice pentru a ajuta la indeplinirea dorintelor si la dezvoltarea unei stari mentale...
Numerologia este o practica veche care se bazeaza pe ideea ca numerele au semnificatii si puteri speciale si ca aceste semnificatii pot fi utilizate pentru a ne intelege mai bine viata si personalitatea. Numeroase culturi, inclusiv babilonienii, chinezii si egiptenii, au utilizat numerologia de-a lungul istoriei pentru a face predictii si a descoperi semnificatii profunde. In numerologie, fiecare numar are o semnificatie specifica si o...
Sarurile de baie sunt un produs utilizat in mod obisnuit in timpul bailor pentru a ajuta la relaxare si reducerea stresului. Acestea sunt de obicei facute din sare de mare sau sare epsom si pot fi parfumate cu uleiuri esentiale sau alte ingrediente pentru a oferi un miros placut si a adauga beneficii suplimentare pentru piele si corp.
 Feng Shui este o practica chineza veche care utilizeaza energiile naturii pentru a crea un mediu armonios si echilibrat in interiorul casei. In Feng Shui, exista o serie de plante care sunt considerate benefice pentru bunastare si prosperitate. Iata o lista cu cele mai importante 10 plante Feng Shui pentru bunastare si prosperitate:
Cristalele pot fi utile in timpul sarcinii in mai multe moduri. Acestea pot ajuta la reducerea stresului si anxietatii, imbunatatirea somnului si odihnei, cresterea nivelului de energie si vitalitate, protejarea impotriva energiilor negative si absorbirea energiilor pozitive. In timpul sarcinii, femeile trec prin schimbari hormonale majore, care pot provoca anxietate, stres si alte tulburari de dispozitie. Cristalele pot ajuta la echilibrarea...
Alimentatia poate influenta latura spirituala prin impactul sau asupra corpului, mintei si energiei noastre. In general, o alimentatie sanatoasa si echilibrata poate sprijini starea noastra de bine mental, emotional si spiritual, in timp ce alimentele procesate sau bogate in zahar, grasimi si conservanti pot avea un efect negativ.