EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Căsătoria reprezintă o legătură, o conexiune pe care o creăm împreună cu persoana iubită, și pe care o menținem atât în momentele bune, cât și în cele mai dificile. Totuși, uneori pot apărea probleme în căsnicii, care țin de dragoste, respect, atenție, comunicare, partea financiară sau alte detalii. Indiferent de natura problemei, nu există nimic ce nu se poate rezolva. Dacă ai nevoie de ajutor în acest sens, iată cum să îți reînvii căsnicia,...
Meditatia este o practica mentala care implica concentrarea atentiei si a constiintei asupra unui obiect, gand sau senzatie, cu scopul de a ajunge la o stare de calm si liniste interioara. Meditatia poate fi practicata intr-o varietate de moduri, inclusiv prin concentrarea asupra respiratiei, asupra unui obiect fizic sau asupra unui cuvant sau fraza repetata.
Definitia sinelui poate varia in functie de perspectiva din care este abordata. Intr-o abordare filozofica, sinele poate fi definit ca fiind esenta noastra individuala, care ne defineste ca fiinte umane unice si care este distincta de orice alta fiinta. In psihologie, sinele poate fi definit ca fiind totalitatea experientelor noastre, gandurilor, emotiilor si trairilor noastre, care formeaza constiinta noastra de sine.
Deși pentru unii poate părea un subiect controversat, pentru mulți dintre noi numerologia are un rol important în viață. Dacă nu știai, numerologia este o știință care afirmă că tot ceea ce se petrece în lume depinde de un tipar numeric, care generează scenarii create de către vibrația inerentă a numerelor. Toate numerele au o vibrație unică, acestea putând fi utilizate pentru a prezice viitorul, de a anticipa evenimente și situații din viața...
Conectarea energiei spirituale cu mediul inconjurator poate fi cea mai buna modalitate prin care sa putem sa depasim anumite aspecte mai dificile din viata si prin care putem sa ne legam radacinile de natura inconjuratoare. Conectarea cu mediul inconjurator ne ajuta sa ne reamintim de aceasta interconectivitate si sa ne simtim mai bine atat fizic, cat si mental si spiritual.
Arborele vieții este un arhetip care este prezent în foarte multe dintre culturile lumii drept un simbol spiritual și filozofic. Simbolul acestor copaci vine să transmită ideea de înrădăcinare în stabilitate, armonie și permanență. Datorită faptului că rădăcinile copacilor au semnificația de a pătrunde adânc în sol, în vreme ce crengile cresc înspre cer și ulterior oferă adăpost, foarte multe culturi folosesc arborele vieții drept simbol.
Foarte multă lume folosește cuvintele fără a știi că acestea au o putere foarte mare prin care putem să creăm sau să distrugem. Cuvintele sunt încărcate cu puterea de a exprima și de a comunica ceea ce gândim și ceea ce simțim, fiind astfel o unealtă foarte puternică a omului. Practic reprezintă metoda de manifestare a ființei noastre spirituale sub forma unei scântei divine cu care omul este înzestrat.
Atunci când suntem pasionați de cristale și pietre semiprețioase, dorim să transmitem și altor persoane din pasiunea noastră pentru aceste frumoase și pline de energie elemente ale Pământului. Doar că nu întotdeauna persoanele cărora intenționăm să le dăruim astfel de cristale știu despre energia cristalelor și cunosc semnificația unora dintre cristale.
Cu toate că de cele mai multe ori cristalele, pietrele prețioase și pietrele semiprețioase sunt purtate de către femei sub forma bijuteriilor și accesoriilor sau sunt folosite pentru energiile cu care aceste pietre sunt încărcate, trebuie spus că există anumite cristale și pietre semiprețioase care sunt foarte potrivite pentru bărbați.
Cristalele și meditația sunt practici care pot fi folosite pentru a aduce beneficii atât pentru corp, cât și pentru mintea noastră. Meditația poate fi folosită pentru a ne ajuta să ne eliberăm de stresul și anxietatea de zi cu zi, să ne concentrăm mai bine și să obținem o mai mare claritate mentală. Pe de altă parte, cristalele au proprietăți terapeutice și energetice care ne pot ajuta să ne purificăm aura și să ne îmbunătățim practica...
Stresul este o problemă tot mai comună în viața modernă și afectează atât sănătatea noastră mentală, cât și cea fizică. Din fericire, există o gamă de tehnici și strategii disponibile pentru a ne ajuta să reducem nivelul de stres și să ne îmbunătățim starea de bine. Unul dintre acestea implică utilizarea cristalelor pentru a ajuta la reducerea stresului și a anxietății și pentru a ne spori starea de relaxare și bunăstare.
Cristalele, pietrele prețioase și pietrele semiprețioase sunt folosite de milenii în diferite scopuri. Printre acestea regăsim și utilizarea lor pentru energia cu care se spune că sunt înzestrate cristalele și pentru proprietățile vindecătoare pe care le oferă. În același timp, putem spune fără teama de a greși că puterea cristalelor este foarte vastă și imposibil de înțeles pe deplin.