EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Sarurile de baie sunt un produs folosit in timpul baii, care consta intr-o combinatie de sare si alte ingrediente, cum ar fi uleiuri esentiale, plante sau flori uscate. Acestea sunt adaugate in apa din cada si se dizolva, eliberand substantele active in apa si in aer, creand o experienta de relaxare pentru utilizator.
Foarte multă lume este atrasă de cristale și pietre semiprețioase datorită culorilor și a nuanțelor pe care acestea le „îmbracă”. Printre cele mai apreciate regăsim cristalele și pietrele semiprețioase de culoare verde sau având diferite nuanțe de verde. Verde este o culoare care simbolizează abundența. Simțim acest lucru atunci când observăm în jurul nostru natura care este plină de viață și care oferă mult verde.
Reiki este o forma de vindecare energetica care implica plasarea mainilor pe corpul unei persoane si transmiterea de energie pozitiva pentru a ajuta la vindecarea corpului si a spiritului. Cuvantul "reiki" vine din cuvintele japoneze "rei" (energia universala) si "ki" (energia vitala). Aceasta tehnica a fost dezvoltata in Japonia la inceputul secolului XX de Mikao Usui si a fost introdusa in Occident in anii '70. Reiki se bazeaza pe ideea ca...
Feng Shui este o practica chinezeasca traditionala care se ocupa de aranjarea obiectelor intr-un spatiu, astfel incat sa se maximizeze energia pozitiva si sa se minimizeze energia negativa. Aceasta este bazata pe principiile din filozofia taoista si se bazeaza pe teoria ca exista o legatura stransa intre mediul inconjurator si energia vietii noastre.
Bețișoarele parfumate sunt tot mai prezente și tot mai des folosite inclusiv în țara noastră. Chiar dacă bețișoarele parfumate nu erau folosite în practicile din țara noastră în urmă cu multe veacuri, în alte colțuri ale lumii practicile religioase și spirituale folosesc de mii de ani astfel de bețișoare parfumate. În schimb la noi se folosește arderea de tămâie.
Exista o conexiune puternica intre zodiac si cristale, deoarece ambele sunt legate de energie si de modul in care aceasta energie se manifesta in viata noastra. In astrologie, fiecare zodie este asociata cu anumite caracteristici si trasaturi specifice, precum si cu diverse aspecte ale vietii, cum ar fi dragostea, cariera sau sanatatea. De asemenea, fiecare cristal are propriile sale proprietati si energii, care pot fi utilizate pentru a ajuta...
Cu un stil haotic și o viață cotidiană aglomerată poate fi destul de complicat să îți păstrezi sau chiar să îți găsești echilibrul în momentele de cumpănă. Fără să îți dai seama te poți trezi epuizat, lipsit de energie și de voință fără a ști cum să acționezi. În astfel de cazuri este necesară o curățare a corpului, cu accent pe echilibrul energetic. Haide să vedem cum poți ajunge la cea mai bună formă a ta.
Feng shui este o practică chinezească veche de peste 5000 de ani, care se concentrează pe armonizarea energiilor din spațiile în care trăim sau lucrăm, pentru a îmbunătăți bunăstarea și echilibrul nostru emoțional, fizic și spiritual. Feng shui înseamnă literalmente "vânt și apă" și se referă la fluxul de energie sau "chi" din mediul nostru înconjurător.
Lemnul de palo santo este un lemn aromat si sacru originar din regiunile din America de Sud si Centrala, inclusiv Peru, Ecuador, Bolivia si Mexic. A fost folosit de secole de populatiile indigene in ceremonii spirituale, pentru curatarea energiei si pentru proprietatile sale terapeutice. De asemenea, a devenit popular in randul practicantilor spirituali din intreaga lume pentru beneficiile sale.
Cristalele și pietrele semiprețioase sunt folosite în diferite moduri și pentru diferite scopuri. Anumite persoane folosesc cristalele pentru proprietăților vindecătoare, în vreme ce alte persoane le folosesc pentru a curăța energia anumitor spații sau pentru a schimba energia spațiilor respective. Există situații în care cristalele sunt folosite inclusiv pentru a decora sau a amenaja anumite spații.
Oamenii iubesc și au apreciat dintotdeauna cristalele și pietrele semiprețioase strălucitoare. Tradiția și cultura de a colecționa sau de a folosi în diferite scopuri cristale și pietrele semiprețioase este una foarte veche. Nu este de mirare faptul că oamenii ar fi capabili să cheltuiască averi pentru cele mai strălucitoare și pentru cele mai rare pietre din lume.
Cristalele sunt folosite de mii de ani pentru proprietatile lor vindecatoare si curative. Ele au fost utilizate in tratamente de meditatie, vindecare, dar si in scopuri decorative si estetice. Recent, cristalele au inceput sa fie utilizate si in tratamentele cosmetice, datorita proprietatilor lor antioxidante, hidratante si anti-imbatranire..