EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Calatoria spirituala poate fi definita ca o experienta personala si profunda de explorare a lumii interioare si a conexiunii cu divinul. Aceasta poate fi realizata prin practici spirituale precum meditatia, rugaciunea, yoga, dansul, respiratia constienta sau alte tehnici care ne permit sa ne conectam cu starea de constiinta superioara si sa experimentam o mai mare conexiune cu universul si cu noi insine.
Lumanarile au fost folosite ca mijloc de iluminat de mii de ani, dar astazi sunt si un mod popular de decorare si aromatizare a casei. Realizarea lumanarilor artizanale este o modalitate excelenta de a adauga un strop de personalitate si stil casei tale, iar procesul de fabricatie poate fi o activitate placuta si relaxanta.
Bijuteriile cu cristale sunt accesorii decorative care contin una sau mai multe pietre pretioase sau semipretioase. Aceste pietre sunt adesea taiate si polisate in diferite forme si dimensiuni si montate in metale pretioase sau aliaje. Cristalele pot fi utilizate in coliere, cercei, bratari, inele si alte tipuri de bijuterii.
Zincitul este un mineral format din oxid de zinc (ZnO) si este denumit dupa continutul sau de zinc. Acesta poate fi gasit in diverse locatii din intreaga lume, inclusiv in Statele Unite, Mexic, Polonia, Germania, Suedia, Austria si Rusia. Din punct de vedere spiritual, zincitul este considerat a fi o piatra puternica de vindecare si purificare. Se crede ca acesta poate ajuta la imbunatatirea claritatii mentale si a constientizarii spirituale,...
Feng Shui este o arta chinezeasca veche care implica aranjarea obiectelor intr-un mod care crede in influenta energiei pozitive si negative asupra mediului inconjurator. Principiile feng shui se concentreaza pe organizarea spatiilor pentru a imbunatati fluxul de energie Qi sau Chi. Feng Shui este folosit pentru a imbunatati viata oamenilor prin aranjarea mobilierului, culorilor, luminilor si a altor elemente dintr-un anumit mod.
Turmalina albastra este o varietate de turmalin, o piatra pretioasa deosebit de frumoasa si valoroasa. Aceasta este cunoscuta pentru culoarea sa albastra, care poate varia de la un albastru deschis la un albastru inchis. Culoarea se datoreaza prezentei de fier si titan in cristalele de turmalina
Dacă ți se întâmplă să atragi de partea ta doar energii negative, află că poți întoarce situația în favoarea ta, folosindu-te de propriile energii. Nu este ușor, dar, cu mult exercițiu vei putea dezvolta o abilitate foarte utilă de a convinge Universul să îți ofere tot ceea ce are mai bun. Haide să afli cum!
Iluminarea este un concept care a fost prezent in diverse culturi ale lumii de-a lungul istoriei. In general, acesta se refera la obtinerea unei intelegeri profunde si extinse asupra lumii, precum si la atingerea unui nivel ridicat de constientizare spirituala.
Cred ca fiecare dintre noi la un moment dat a fost cel putin interesat despre limitele pe care le are psihicul uman sau despre ceea ce am putea sa facem cu noi insine. Pentru cei care sunt pasionati de unele filme aceste intrebari poate au avut loc si pe fondul unor personaje care puteau sa prezica viitorul sau care puteau sa vada ce se intampla in alta parte a lumii. Aceste abilitati psihice sau intuitive sunt de asemenea si asociate cu...
Cum ne învingem fricile Fricile fac parte din viața noastră de zi cu zi. Uneori, ele ne pot chiar ajuta să ne ferim de pericole și să ne protejăm de anumite situații. Totuși, există și contexte în care fricile ne pot împiedica să desfășurăm anumite activități obișnuite, cum ar fi vorbitul în public sau zburatul cu avionul. Există și diverse tehnici prin intermediul cărora să te liniștești și să ții cât mai la distanță aceste frici. Iată...
Puterea cristalelor este un subiect controversat care a starnit interesul oamenilor de mii de ani. In multe culturi, se crede ca cristalele au proprietati de vinde care si energizare si ca pot fi utilizate in diverse scopuri spiritual si magice. Cristalele sunt substante solide, de obicei formate dintr-un amestec de elemente si compusi.
Betisoarele parfumate sunt obiecte traditionale utilizate in multe culturi pentru a parfuma sau purifica spatiul. Acestea sunt, de obicei, bastonase din lemn de bambus sau alta esenta de lemn, inmuiate in uleiuri esentiale sau parfumate si care sunt utilizate prin aprinderea unui capat al betisoarelor, iar apoi stingerea flacarii, permitand fumului sa se raspandeascain aer.