EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Cu siguranță îți cunoști deja semnul zodiacal. Acesta corespunde zilei și lunii în care ai fost născut. Pentru a-ți putea determina ascendentul este necesar să cunoști și data și ora la care te-ai născut. Acesta reprezintă o componentă importantă a astrogramei tale, alături de semnul lunii și cel stelar, fiind semnul care se afla în ascensiune în direcția estică, în momentul în care te-ai născut.  
Feng Shui este o practica chineza veche de peste 3.000 de ani care se concentreaza pe armonizarea energiei din mediul inconjurator. Aceasta practica poate fi aplicata in multe domenii, inclusiv in designul interior al unei case, indiferent despre ce incapere este vorba, de la hol pana la ultima incapere din casa care de obicei poate fi dormitorul sau baia.
Feng-Shui-uleste un system chinezesc traditional de organizare a spatiului, care se concentreaza pe armonizarea energiei pozitive din mediul inconjurator cu fluxul de energie vitala, cunoscut sub numele de chi. Se crede ca aranjarea corecta a mobilierului si decorului intr-un spatiu poate imbunatati fluxul de energie pozitiva si poate adduce beneficii, cum ar fi prosperitatea, sanatatea si fericirea.
Talismanele sunt obiecte folosite de mii de ani de către oameni, despre care se crede că au puteri magice, mistice sau religioase. De cele mai multe ori talismanele sunt utilizate pentru protecția sau vindecarea celui care le poartă. Talismanele pot avea forme, culori și dimensiuni variate, fiind destul de apropiate ca rol de amulete. Dacă vrei să afli mai multe despre talismane și cum să le folosești pentru protecție, află din cele ce urmează.
Cristalele sunt unul dintre cele mai fascinante si frumoase obiecte din lume. Acestea sunt formate din materiale solide, cu o structura moleculara tridimensionala, care le confera o serie de proprietati unice si spectaculoase. De-a lungul timpului, cristalele au fost apreciate si folosite in diverse scopuri, de la decoratiuni si bijuterii, pana la tehnologii avansate si medicina.
Cristalele, mineralele și metalele au avut numeroase roluri de-a lungul veacurilor în foarte multe legende și mituri aparținând diferitelor tradiții și culturi în istoria omenirii. Sunt exemple extraordinare ale încercărilor oamenilor încă din cele mai vechi timpuri să explice lumea din jurul lor fără a avea acces la știință, dar în același timp având acces la prejudecățile, superstițiile și interesele oamenilor de la vremea respectivă. Toate...
Trandafirul Jericho, Trandafirul Ierichonului, Trandafirul Deșertului și Planta Învierii sunt toate denumirile unei plante vitale din deșert, o plantă care are și anumite beneficii. Când vorbim despre Jericho avem în vedere o plantă cunoscută încă din vremuri străvechi pentru utilizarea medicinală a acesteia.
Foarte multe ritualuri și practici sunt în strânsă legătură cu fazele Lunii. Atunci când vorbim despre folosirea cristalelor și a pietrelor semiprețioase pentru energiile cu care acestea sunt înzestrate, este important de punctat faptul că puterea și energia cristalelor este mult mai mare dacă sunt folosite în combinație cu fazele sau cu ciclul Lunii.
Cristalele și pietrele semiprețioase sunt folosite de multe mii de ani pentru puterile de vindecare cu care sunt considerate a fi înzestrate. În același timp se crede că multe dintre pietrele semiprețioase și cristale sunt înzestrate cu puterea de a ne vorbi și de a ne transmite diferite mesaje. În funcție de momentul vieții tale și în funcție de ceea ce observi în jurul tău, poți să simți o anumită atracție față de anumite cristale sau pietre...
De-a lungul veacurilor, cristalele și pietrele semiprețioase au fost subiectul numeroaselor legende și mituri. Frumusețea lor naturală a inspirat mituri, iar dincolo de culoarea deosebită a pietrelor semiprețioase, aceste legende au adus și mai mult misticism. Chiar dacă astăzi putem cunoaște mai multe informații despre cristale și pietre semiprețioase prin prisma științei, legendele continuă să ofere o înțelegere mai degrabă spirituală și...
Trandafirul  Deșertului sau Jericho (Trandafirul Ierihonului) este o plantă străveche cunoscută pentru abilitățile sale de a „reînvia” după ce ajunge într-un moment în care pare uscată sau chiar moartă. Este o plantă folosită frecvent în Orientul Mijlociu, în anumite părți ale Europei, dar și în alte părți ale lumii ca metodă în medicina tradițională pentru a ajuta la vindecarea diferitelor probleme de sănătate.
În ultimii ani tot mai multă lume apelează la diferite metode străvechi pentru vindecare, pentru relaxare sau pentru a contribui la realizarea unei atmosfere plăcute în interiorul locuinței. Printre aceste metode regăsim și fumigațiile cu salvie. Fumigațiile cu salvie au fost folosite încă din urmă cu multe veacuri, fiind printre cele mai vechi practici pentru vindecarea spirituală și vindecarea psihologică.