EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Dacă ți se întâmplă să atragi de partea ta doar energii negative, află că poți întoarce situația în favoarea ta, folosindu-te de propriile energii. Nu este ușor, dar, cu mult exercițiu vei putea dezvolta o abilitate foarte utilă de a convinge Universul să îți ofere tot ceea ce are mai bun. Haide să afli cum!
Iluminarea este un concept care a fost prezent in diverse culturi ale lumii de-a lungul istoriei. In general, acesta se refera la obtinerea unei intelegeri profunde si extinse asupra lumii, precum si la atingerea unui nivel ridicat de constientizare spirituala.
Cred ca fiecare dintre noi la un moment dat a fost cel putin interesat despre limitele pe care le are psihicul uman sau despre ceea ce am putea sa facem cu noi insine. Pentru cei care sunt pasionati de unele filme aceste intrebari poate au avut loc si pe fondul unor personaje care puteau sa prezica viitorul sau care puteau sa vada ce se intampla in alta parte a lumii. Aceste abilitati psihice sau intuitive sunt de asemenea si asociate cu...
Cum ne învingem fricile Fricile fac parte din viața noastră de zi cu zi. Uneori, ele ne pot chiar ajuta să ne ferim de pericole și să ne protejăm de anumite situații. Totuși, există și contexte în care fricile ne pot împiedica să desfășurăm anumite activități obișnuite, cum ar fi vorbitul în public sau zburatul cu avionul. Există și diverse tehnici prin intermediul cărora să te liniștești și să ții cât mai la distanță aceste frici. Iată...
Puterea cristalelor este un subiect controversat care a starnit interesul oamenilor de mii de ani. In multe culturi, se crede ca cristalele au proprietati de vinde care si energizare si ca pot fi utilizate in diverse scopuri spiritual si magice. Cristalele sunt substante solide, de obicei formate dintr-un amestec de elemente si compusi.
Betisoarele parfumate sunt obiecte traditionale utilizate in multe culturi pentru a parfuma sau purifica spatiul. Acestea sunt, de obicei, bastonase din lemn de bambus sau alta esenta de lemn, inmuiate in uleiuri esentiale sau parfumate si care sunt utilizate prin aprinderea unui capat al betisoarelor, iar apoi stingerea flacarii, permitand fumului sa se raspandeascain aer.
Cu siguranță îți cunoști deja semnul zodiacal. Acesta corespunde zilei și lunii în care ai fost născut. Pentru a-ți putea determina ascendentul este necesar să cunoști și data și ora la care te-ai născut. Acesta reprezintă o componentă importantă a astrogramei tale, alături de semnul lunii și cel stelar, fiind semnul care se afla în ascensiune în direcția estică, în momentul în care te-ai născut.  
Feng Shui este o practica chineza veche de peste 3.000 de ani care se concentreaza pe armonizarea energiei din mediul inconjurator. Aceasta practica poate fi aplicata in multe domenii, inclusiv in designul interior al unei case, indiferent despre ce incapere este vorba, de la hol pana la ultima incapere din casa care de obicei poate fi dormitorul sau baia.
Feng-Shui-uleste un system chinezesc traditional de organizare a spatiului, care se concentreaza pe armonizarea energiei pozitive din mediul inconjurator cu fluxul de energie vitala, cunoscut sub numele de chi. Se crede ca aranjarea corecta a mobilierului si decorului intr-un spatiu poate imbunatati fluxul de energie pozitiva si poate adduce beneficii, cum ar fi prosperitatea, sanatatea si fericirea.
Talismanele sunt obiecte folosite de mii de ani de către oameni, despre care se crede că au puteri magice, mistice sau religioase. De cele mai multe ori talismanele sunt utilizate pentru protecția sau vindecarea celui care le poartă. Talismanele pot avea forme, culori și dimensiuni variate, fiind destul de apropiate ca rol de amulete. Dacă vrei să afli mai multe despre talismane și cum să le folosești pentru protecție, află din cele ce urmează.
Cristalele sunt unul dintre cele mai fascinante si frumoase obiecte din lume. Acestea sunt formate din materiale solide, cu o structura moleculara tridimensionala, care le confera o serie de proprietati unice si spectaculoase. De-a lungul timpului, cristalele au fost apreciate si folosite in diverse scopuri, de la decoratiuni si bijuterii, pana la tehnologii avansate si medicina.
Cristalele, mineralele și metalele au avut numeroase roluri de-a lungul veacurilor în foarte multe legende și mituri aparținând diferitelor tradiții și culturi în istoria omenirii. Sunt exemple extraordinare ale încercărilor oamenilor încă din cele mai vechi timpuri să explice lumea din jurul lor fără a avea acces la știință, dar în același timp având acces la prejudecățile, superstițiile și interesele oamenilor de la vremea respectivă. Toate...