EnglishRomanian

Tip articole

Blog

   Piatra de jad este foarte folosita in arta Feng Shui, pentru ca jadul aduce prosperitate si fericire in casa in care este folosit. Jadul nu este doar o piatra ce decoreaza bine bijuteriile. Jadul a fost folosit inca din antichitate pentru practicile de medicina alternativa, dar si pentru purificarea diverselor energii.
  Fiecare culoare sau nuanta este de fapt o radiatie electromagnetica (luminoasa)  refractata cu o anumita lungime de unda care le face sa fie vizibile pentru ochiul uman insa cand vine vorba despre cristale, culorile acestora nu tin doar de ceea ce poate sau nu sa vada ochiul ci si de ceea ce a dus la formarea lor si mediul in care s-au dezvoltat.
Unii oameni pot alege, de asemenea, să poarte talismane sau amulete speciale pentru a se proteja de efectele negative ale Fan Tai Sui, acestea sunt considerate simboluri importante și protectoare. Talismanele și amuletele pot include simboluri sau cuvinte scrise în chineza clasică, cum ar fi numele lui Tai Sui sau alte cuvinte sau fraze care se cred că au putere protectoră. Pot fi făcute din diferite materiale precum metal, lemn sau piatră sau...
  Dormitorul este cea mai importantă încăpere din casă conform feng shui-ului. Dacă dormi opt ore pe noapte, înseamnă o treime din douăzeci și patru de ore; prin urmare, o treime din viața ta este petrecută în acea cameră. Majoritatea oamenilor petrec mai mult timp în dormitor decât în orice altă cameră. Cu cât petreci mai mult timp într-o anumită cameră, cu atât această cameră are mai multă influență asupra vieții tale.
Ametistul este un tip de cuarț de culoare violet datorită prezenței fierului și a altor oligominerale, culoarea ametistului putând varia de la un lila pal până la violet intens. De asemenea este o piatră prețioasă tare și durabilă, atingând valoarea 7 pe scara Mohs de duritate a mineralelor, acest lucru facându-l potrivit pentru utilizare în bijuterii și alte obiecte decorative.
Odată cu intrarea în noul an, una dintre cele mai puternice dorințe este să aducem echilibru și armonie în viețile noastre. Un mod de a face acest lucru este prin incorporarea cristalelor naturale în rutina zilnică. Acestea posedă numeroase proprietăți vindecătoare și energii care pot ajuta la atingerea echilibrului și stării de bine. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai populare cristale care vă pot ajuta în atingerea acestor...
Feng Shui este o filosofie chinezească antică ce se concentrează pe armonizarea spațiilor interioare cu mediul înconjurător pentru a crea o energie pozitivă și un echilibru în casa ta. Aplicarea principiilor Feng Shui în decorarea camerei de zi poate contribui la crearea unui mediu confortabil în care să simți pace interioară, liniște și relaxare.
 Fiecare dintre noi viseaza la o locuinta in care sa se relaxeze dupa o zi grea de munca si care sa le asigure reincarcarea bateriilor de fiecare data cand acestea sunt epuizate din cauza stresului de la serviciu, din cauza timpului petrecut in trafic sau a altor probleme personale. Cand aveti propria locuinta, capitolul amenajari interioare ocupa o mare parte a timpului de care dispuneti si ceea ce cumparati iar limitarile sunt puse de...
Uleiurile esențiale sunt extracte foarte puternice, avem nevoie doar de câteva picături pentru a obține efectele dorite. Suficient să folosim o picătură la început și să mărim cantitatea treptat. Totodată este important de menționat că folosirea lor neadecvată poate duce la efecte secundare sau iritații de piele.
  Le cunoști și auzi mereu vorbindu-se despre particularitățile lor. Popularitatea uleiurilor esențiale se află într-o continuă creștere în ultimii ani, dar află că acestea există și sunt utilizate încă din timpuri străvechi. Firește, există și oameni care pun la îndoială abilitățile de vindecare și refacere pe care uleiurile esențiale le au, așa că haide să descoperim împreună o serie de beneficii pe care acestea ți le pot aduce.
Domeniul astral si cel al cristalelor sunt unele fascinante fiind un mediu care poate sa influenteze ceea ce se intampla in jurul nostru, modul in care reusim sa facem fata unor provocari din viata noastra sau cum vom putea sa facem fata unor schimbari prin care trecem precum schimbarea locului de munca sau a locului unde locuim.
Având o nuanță aparte de albastru deschis, piatra de angelit te cucerește încă din primele clipe cu aspectul său diafan. Poate nu știai, dar acest cristal este capabil de multe lucruri speciale, fiind cunoscut în întreaga lume pentru abilitățile sale de vindecare. Ți-am stârnit curiozitatea? Haide să descoperim împreună particularitățile sale!