EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Probabil că ai mai auzit despre importanța curățării cristalelor, dar nu știi ce implică mai exact acest proces. Să fie vorba despre o curățare fizică sau spirituală a acestora, pentru a putea beneficia de tot ceea ce au mai bun de oferit? În rândurile ce urmează îți vom prezenta mai multe metode și aspecte pe care să le iei în considerare și să le pui în practică atunci când dorești să îți cureți cristalele. Să începem!
Aromaterapia și practica utilizării proprietăților naturale de vindecare ale plantelor există de mii de ani și au fost îmbrățișate de culturile antice din India, China, Egipt și din alte părți! Când vine vorba de lumânări cu amestecuri de uleiuri esențiale, primești beneficiile aromoterapiei prin inhalarea parfumului lumânării.
Cristalele nu sunt străine de industria frumuseții și wellness. Rolele faciale de jad și instrumentele precum gua sha din cuarț roz au adăugat magie rutinelor noastre de ceva vreme.In urma cu cativa ani a aparut o noua modalitate prin care putem beneficia de proprietatile cristalelor, sticlele cu infuzie de cristale. Pentru a se reduce la elementele de bază, cristalul este menit să vă „încarce” apa cu pozitivitate, pace și sănătate bună.
Sărbătorile sunt pline de dragoste și compasiune alaturi de familie. Cu toate acestea, să fim sinceri, pot fi stresante și epuizante. Sunt atât de multe de făcut, probabil mulți bani de cheltuit și poate chiar întâlniri cu membrii familiei cu care nu ne înțelegem. Nu există nici un motiv să te îngrijorezi, totuși!
Chiar dacă este adevărat cand se spune ca iti creezi propriul noroc, nu strică niciodată să ai câteva farmece norocoase de partea ta. De fapt, diverse pietre prețioase, culori și simboluri oferă acest farmec norocos. Îți calmează simțurile și oferă motivația și energia de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Și astfel de farmece norocoase în 2023 sunt cruciale pentru un viitor prosper.
Conform horoscopului chinezesc 2023, în urma unei perioade pline de evenimente și regenerare dominată de Tigru, apariția Anului Iepurelui de apă 2023 este un vestitor de blândețe și seninătate. Întrucât este un an sobru, care incepe intr-un ritm lent, armistițiul și provocările intelectuale devin principalele dinamice ale acestui An Nou Chinezesc 2023 condus de Iepure.
Shungitul este o piatră puternică de împământare care vă ajută să vă ancorați în corpul dumneavoastră și să vă întărească și să vă stabilizeze chakra rădăcină. Combinația de împământare și purificare îl face un ghid constant și protector pentru a face o muncă emoțională mai profundă. Pe măsură ce sapi în experiențele trecute și emoțiile îngropate care alcătuiesc umbra ta, shungitul ajută la transmutarea acestor energii în energie luminoasă.
Citrinul este un magnet pentru manifestare, creativitate, imaginație și voință personală. Purtând puterea Soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Este o piatră a vieții și fericirii, atrăgând bogăția și prosperitatea, succesul și toate lucrurile bune. Citrinul încurajează, de asemenea, generozitatea și împărtășirea norocului. Un farmec de noroc pentru a-ți găsi puterea, în timp ce îți folosești abilitățile pentru...
Din punct de vedere istoric, cuprul a fost folosit pentru a menține corpul sănătos și pentru a spori energia pozitivă din corp. Este, de asemenea, cunoscut faptul că îmbunătățește sănătatea mintală. Majoritatea oamenilor folosesc idoli de cupru și antichități ca decor pentru casă pentru un cadru liniștit. Este posibil să fi observat și unii oameni care poartă inele sau brățări de cupru pentru a-și îmbunătăți imunitatea și pentru a evita...
Fie că sunteți copilul care se întoarce la școală, fie că sunteți părintele care îi duce acolo, toată lumea poate folosi o energie vindecătoare bună în aceste perioade de tranziție. Când ne gandim la cumpărături pentru școală, ne concentrăm în mod evident pe lucruri practice precum creioane, caiete etc. Dar nu putem uita să ne concentrăm asupra bunăstării noastre pentru noi înșine și pentru copiii noștri în aceste vremuri care pot deveni puțin...
  Un altar este un spațiu în care poți aduna toate obiectele tale preferate (cristale, statui, ierburi, materiale, obiecte spirituale / religioase, instrumente de ghicire etc.). Este locul în care poți merge pentru a-ți găsi centrul și este locul în care poți face o muncă importantă de sine (yoga, vrăji, ritualuri, meditație etc.).
KARMA POATE FI SCHIMBATĂ. Karma nu este statică. Este dinamica și poate fi schimbata. Buddha a învățat aceste 84.000 de moduri pe care cei destul de norocoși să le nască ca ființe umane le pot folosi pentru a-și transforma viețile, pentru a-și schimba karma și pentru a-și îmbunătăți experiența samsarică.  Aceasta este dimensiunea Dharma, care poate fi, de asemenea, utilizată pentru a îmbunătăți practica noastră de feng shui simbolic și...