EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Cuartul trasnparent este cea mai populară alegere. Este unul dintre cele mai ușor de găsit cristale și este, de asemenea, unul dintre cele mai puternice din toată lumea. Superba bijuterie amplifică intențiile care pot fi un bonus extraordinar pentru radiestezie. Dacă cereți sfaturi, Cuartul nu vă va îndruma greșit.
Este posibil să aveți un ulei esențial preferat, dar știți toate modurile în care poate fi folosit pentru a vă aduce beneficii? Cele mai utile uleiuri esențiale au mai multe utilizări impresionante și practice complet diferite. De exemplu, uleiul de lămâie poate fi folosit ca odorizant de aer, deodorizant, dizolvant de gumă de mestecat și poate fi, de asemenea, combinat cu alte uleiuri pentru a îmbunătăți memoria și claritatea mentală!
Există nenumărate povești despre o pisică sau un câine care s-au îmbolnăvit de aceeași boală pe care a avut-o proprietarul înainte să știe chiar că o au ei înșiși. Când proprietarul a fost vindecat, boala animalului a dispărut și ea.  Una dintre cele mai bune cristale pentru plante, Moss Agate promovează o conexiune mai puternică între tine și planta ta. Când vă simțiți blocat, dar planta dvs. prosperă, veți putea folosi o parte din...
Piatra principală: veți vedea că o singură piatră este întotdeauna plasată în centrul unei rețele. Aceasta este Piatra Focusului. Adună energiile altora și amplifică Forța de viață universală. Majoritatea oamenilor aleg un punct de cristal de stanca. Acest lucru activează intenția rețelei și o trimite în sus și afară în lume prin punctul său.
Obținerea de cadouri pentru oamenii pe care îi iubești poate fi adesea mai satisfăcătoare decât primirea lor. Există un mare sentiment de realizare în a face pe altcineva fericit, mai ales dacă le arăți gusturile. Nu trebuie să existe o ocazie specială pentru aceasta dacă vă simțiți suficient de generos. O inimă mare este tot ce trebuie.
Multe cristale au energii specifice care creează aceste sentimente mult dorite în cadrul familiilor. Pur și simplu așezați unul în centrul unei camere pentru a face acele evenimente să se simtă cu atât mai speciale. Și pentru când nu sunteți împreună? Un cadou personalizat din cristal, astfel încât să știți că au în permanență un prieten de cristal sau un protector de cristal.
Pierderea și durerea apar sub multe forme și rareori ieșim din această bătălie la fel cum am intrat. Durerea este dezordonată și nu există nicio linie dreaptă prin ea. Și, deși poate simți că durerea este prea mare pentru a fi suportată, există mici moduri prin care ați putea ajuta să schimbați sau să ușurați energia copleșitoare care vine cu pierderea.
Calea Kalachakra este pe deplin integrată cu practicile fundamentale ale tradiției sutrei buddhismului așa cum este predată de Buddha Shakyamuni, dar pentru a practica Kalachakra, este necesar să fii invitat în mod formal, care este scopul principal al inițierii. După cum este evident, primirea unei invitații la această mare cale se bazează pe cauze și condiții atât ale receptorului, cât și ale celui care dăruiește - simpla participare la...
În general, roșul este o culoare de bun augur în feng shui, deoarece protejează și poate invita la prosperitate. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să vă vopsiți ușa din față în roșu. Culorile au semnificații și efecte diferite și pot exista și alte energii pe care alegi să le inviți în casa ta. Unele persoane pot beneficia mai mult de o altă culoare decât roșu. Depinde într-adevăr de situația individuală și de qi-ul oamenilor care locuiesc...
Când îl ai pe Sobolan ca animal spiritual, ești stăpânul suprem al mediului tău, fie că este un castel sau o peșteră. Cu toate acestea, natura ingenioasă a șobolanului nu se aplică doar tărâmului fizic. De asemenea, puteți utiliza Energia spiritului Șobolanului pentru previziune și dezvoltarea instinctului și a vicleniei generale. Oamenii cu animalul spiritual de șobolan sunt rareori surprinși, dar îi surprind întotdeauna pe alții.
În sfera Feng Shui, perechea indomitabilă de elefant și rinocer este simbolul suprem al protecției împotriva jafului, a accidentelor, a dușmanilor, a politicii de birou, a concurenților de afaceri și a înfierbântării. Perechea de neînvins este leacul dovedit și de încredere împotriva oamenilor care vă pot dăuna sau înșela, răni și alte afecțiuni violente aduse de Steaua Violentă # 7. Această onoare se câștigă datorită istoriei și...
În feng shui, există o mulțime de moduri în care puteți obtine mai mulți bani și prosperitate. Îți poți coltul pentru bani al feng shui-ului, poți folosi culorile pentru a atrage bogăția, ușa din față și chiar portofelul! Toate aceste lucruri vă vor ajuta să aduceți mai mulți bani, noroc și prosperitate în viața. Dar există un alt lucru de care mulți oameni trec cu vederea sau nu au auzit, și acesta este bolul prosperitatii.