EnglishRomanian

Tip articole

Blog

O mantra ar trebui să vă ajute să vă eliberati conștiința din ganduri, astfel încât să puteți face loc unei idei pe care doriți să vă concentrați. O mantra este o idee, o filozofie sau o imagine de ansamblu asupra lumii, concentrată într-o propoziție, o frază sau chiar un singur cuvânt. Repetarea mantrei în mintea ta te va cufunda complet într-o idee și te va apropia de obiectivul tău.
Stresul poate afecta tot ceea ce facem, gândim sau simțim. De asemenea, poate afecta funcțiile corpului nostru. Putem experimenta și face față stresului diferit, iar semnele se pot manifesta și în diferite moduri. Ametistul este salvatorul nostru în zilele în care ne simțim sub presiune și se pare că totul merge prost. Aduce claritate și relaxează mintea, ajutându-ne să înțelegem ce cauzează stresul. Acest frumos cristal ne poate ajuta să...
Iată câteva cristale care sunt utilizate în mod obișnuit pentru simptomele tulburărilor cronice ale durerii și proprietățile pe care le au, care vă pot ajuta să vă schimbați energia și să vă armonizați corpul. Acestea fiind spuse, intuiția ta este cel mai bun ghid al tău pentru a alege ce cristal îți va ajuta durerea, așa că fii atent la ce cristal te atrage instinctiv.
În timp ce purificarea este una dintre cele mai simple modalități de a îmbunătăți energia unui spațiu, nu este întotdeauna cea mai bună metodă din diverse motive. De exemplu, nu este întotdeauna de dorit să arzi și să afumi dacă te afli într-o cameră de hotel, ai alergii, nu ai chibrituri sau călătorești.
Originea celor 8 simboluri budiste tibetane poate fi urmărită din timpuri străvechi, până în India antică de unde a provenit budismul. Deși unele dintre aceste opt simboluri pot fi asociate cu ritualurile regale antice din India pentru încoronările regilor, unele dintre aceste opt simboluri au fost încorporate încet în budism.
În China antică, broasca țestoasă era văzută ca un simbol spiritual al longevității, iar în practica feng shui are o varietate de utilizări. Modul în care folosiți simbolul broaștei țestoase în feng shui va depinde de intenția dumneavoastră. Broască țestoasă este ca un mijloc de protecție și ca un remediu care întărește energia. În acest scop, cea mai bună plasare feng shui a broaștei țestoase este în partea din spate a casei.
Broasca cu moneda feng shui, mai bine cunoscută sub numele de broasca cu trei picioare, este un simbol popular chinezesc care este folosit ca o ajustare feng shui pentru a atrage bogăția și prosperitatea. Broasca cu trei picioare este, de asemenea, legată de viața lungă și de noroc. Fiind unul dintre cele mai tradiționale remedii feng shui, broasca cu trei picioare este cel mai adesea folosită pentru a aduce mai multă abundență financiară.
Buddha este un simbol spiritual și un exemplu al modului de a merge pe calea atenției. Numele Buddha înseamnă „unul trezit”, deoarece Buddha a fost un om care s-a trezit din experiența sa umană și a atins iluminarea. Buddha, la fel ca fiecare dintre noi, căuta mulțumirea. Există câteva învățături despre cum să incluzi icongrafia lui Buddha în casa ta pentru un feng shui bun. Dar rețineți că Buddha este un simbol.
În timp ce numararea și utilizarea unui șir de mărgele sunt folosite ca instrument spiritual în orice practică culturală și religioasă, există o tehnică foarte specifică cu privire la modul de utilizare a yoga malas sau a mărgelelor de rugăciune budiste pentru meditație și activare spirituală.
O Mala completa conține 108 mărgele de numărare plus un guru sau o mărgelă meru. De obicei, un sirag de 108 mărgele este suficient de lung pentru a fi purtat ca un colier. O Mala poate fi, de asemenea, înșirat ca o jumătate de mala care conține 54 de mărgele sau ca o mala la încheietura mâinii, cu 27 de mărgele de numărare care trebuie purtate ca o brățară.
În timp ce semnificația acestui talisman omniprezent este adesea trecut cu vederea, ele sunt emblematice pentru vechea superstiție. Povestea ardeilor se întinde de-a lungul mai multor secole, demonstrând valoarea persistentă a bunei sănătăți și a familiei, care este atât de fundamentală în cultura.
Trandafirul original al Jerichonului este o plantă mică, cu flori, care crește până la 30 cm. Interesant este faptul că oamenii consideră, de asemenea, că este o plantă, datorită rezistenței sale incredibile la uscare. De fapt, poate supraviețui în climat extrem de uscat. Când este expus la medii deșertice cu puțină umiditate, trandafirul Jericho se înfășoară într-o minge uscată asemănătoare unei ierbi.