EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Dacă doriti sa aflati mai multe despre spiritualitate, munca energetică și feng shui, sunt mari șanse să fi dat peste cristale. Au fost foarte populare în ultima vreme, din motive întemeiate. Pietrele prețioase naturale, adesea numite cristale, au fost folosite timp de secole pentru proprietățile lor de vindecare și energie. Ele vin în multe culori și forme frumoase, fiecare cristal având calități și asociații distincte.
Ce este o mudra? O mudra este un cuvânt sanscrit care înseamnă semn. Este posibil să fi folosit o mudra la cursul dvs. de yoga. Sau dacă te uiți la imagini ale lui Buddha, el ține întotdeauna o mudra. La nivel superficial, o mudra este adesea indicată ca un gest de mână. Cu toate acestea, mudrele au o semnificație spirituală mai profundă. Ai putea spune chiar că viața ta sau casa ta poate fi o mudra. Poate fi un simbol de mare semnificație.
Una dintre cele mai frecvente utilizări pentru acest cristal în feng shui este protecția energetică. Turmalina ajută la crearea unui scut în jurul unei persoane sau camere pentru a preveni pătrunderea energiilor negative sau nedorite. Este, de asemenea, de bază și util pentru echilibrarea tuturor chakrelor. Piatra poate chiar dizolva energie provocatoare și modele de gândire negative, transformându-le în energie și credințe mai benefice.
  Există câteva modalități de a vă menține sau îmbunătăți abilitățile cognitive. Dormitul suficient, evitatul bauturilor alcoolice, menținerea unei greutati sănătoase, încearcati să învatati ceva în fiecare zi pentru a va menține activ, joacati jocuri de cuvinte, sunt doar câteva obiceiuri care va pot menține memoria în condiții de vârf.
Reiki este o tehnică japoneză pentru reducerea stresului și relaxare care promovează și vindecarea. Este administrat prin „miscarea mainilor” și se bazează pe ideea că o „energia forței de viață” nevăzută curge prin noi și este ceea ce ne determină să fim în viață. Dacă „energia forței vieții” cuiva este redusă, atunci suntem mai predispuși să ne îmbolnăvim sau să simțim stresul și, dacă este mare, suntem mai capabili să fim fericiți și...
În timp ce cântați mantra, imaginați-vă lumea ca un întreg. Ca un moment. De la big bang, până la formarea galaxiei noastre, a Pământului, a genelor, a corpului tău. Imaginați-vă pe voi înșivă ca un copil și căile și deciziile care v-au adus acolo unde sunteți astăzi.Imaginați-vă cum toate deciziile dvs. ar fi putut crea toate versiunile diferite ale dvs. Imaginează-ți că ții mâinile cu un alt tu și un altul cu tine, toți trăind în armonie.
O mantra ar trebui să vă ajute să vă eliberati conștiința din ganduri, astfel încât să puteți face loc unei idei pe care doriți să vă concentrați. O mantra este o idee, o filozofie sau o imagine de ansamblu asupra lumii, concentrată într-o propoziție, o frază sau chiar un singur cuvânt. Repetarea mantrei în mintea ta te va cufunda complet într-o idee și te va apropia de obiectivul tău.
Stresul poate afecta tot ceea ce facem, gândim sau simțim. De asemenea, poate afecta funcțiile corpului nostru. Putem experimenta și face față stresului diferit, iar semnele se pot manifesta și în diferite moduri. Ametistul este salvatorul nostru în zilele în care ne simțim sub presiune și se pare că totul merge prost. Aduce claritate și relaxează mintea, ajutându-ne să înțelegem ce cauzează stresul. Acest frumos cristal ne poate ajuta să...
Iată câteva cristale care sunt utilizate în mod obișnuit pentru simptomele tulburărilor cronice ale durerii și proprietățile pe care le au, care vă pot ajuta să vă schimbați energia și să vă armonizați corpul. Acestea fiind spuse, intuiția ta este cel mai bun ghid al tău pentru a alege ce cristal îți va ajuta durerea, așa că fii atent la ce cristal te atrage instinctiv.
În timp ce purificarea este una dintre cele mai simple modalități de a îmbunătăți energia unui spațiu, nu este întotdeauna cea mai bună metodă din diverse motive. De exemplu, nu este întotdeauna de dorit să arzi și să afumi dacă te afli într-o cameră de hotel, ai alergii, nu ai chibrituri sau călătorești.
Originea celor 8 simboluri budiste tibetane poate fi urmărită din timpuri străvechi, până în India antică de unde a provenit budismul. Deși unele dintre aceste opt simboluri pot fi asociate cu ritualurile regale antice din India pentru încoronările regilor, unele dintre aceste opt simboluri au fost încorporate încet în budism.
În China antică, broasca țestoasă era văzută ca un simbol spiritual al longevității, iar în practica feng shui are o varietate de utilizări. Modul în care folosiți simbolul broaștei țestoase în feng shui va depinde de intenția dumneavoastră. Broască țestoasă este ca un mijloc de protecție și ca un remediu care întărește energia. În acest scop, cea mai bună plasare feng shui a broaștei țestoase este în partea din spate a casei.