Intinerirea. Cum sa inversam procesul de imbatranire - Harald W. Tietze, carte

3500 Lei
in stoc
MIX77-MIX182476

Cartile nu sunt incluse in promotie!

  • Informatii si Beneficii
    • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat garanție și conformitate
    • — Program de fidelizare
    • — Livrare rapidă în 1-3 zile oriunde în România, transport 12 lei Easybox, 15 lei DPD/Sameday, 18 lei Fan Courier, gratuit peste 199 lei.

Descriere

Întinerirea. Cum să inversăm procesul de îmbătrânire ne propune o serie de sfaturi și procedee utile pentru a găsi tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte la care visăm cu toții.

În anul 1984, dr. Hartman, considerat astăzi părintele teoriei îmbătrânirii pe baza radicalilor liberi, a afirmat că "foarte puțini indivizi (poate chiar nici unul) își ating potentialul maxim al duratei de viață. Mulți oameni mor prematur din cauza diferitelor boli, a căror instalare este favorizată de prezența radicalilor liberi. A fost nevoie de 30 de ani pentru ca lumea să înceapă să acorde atenția cuvenită teoriei radicalilor liberi a doctorului Hartman. La ora actuală, comunitatea științifică, precum și numeroși profesioniști ai medicinii sunt convinși de juștețea teoriei sale. Antioxidarea sau neutralizarea radicalilor liberi cu ajutorul antioxidanților este considerată astăzi o metodă de încetinire a procesului de îmbătrânire", declara Arthur M. Echano, dr. în medicina, specialist în medicina nutrițională, ionizare și homeopatie.


Grad dificultate: Pentru toată lumea
Format: 13 x 20 cm
Data primei apariții: noiembrie 2005
Traducător: Cristian Hanu
ISBN: 978-973-8471-43-6
Pagini: 160
Editor: Editura Mix
Ofertant: Editura Mix
Titlul original: Youthing not Ageing

 

Specificatii

Autor
  • Harald W. Tietze
Colectia
  • Alternative tămăduitoare
Editura
  • EDITURA MIX
Tip produs
  • Carte
Cantitate
  • 1 bucata

Review-uri

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Cuprins carte

Kombucha
Cuprins
Comentarii asupra cărții
Introducere
Întinerire, nu îmbătrânire!
Îmbătrânirea este un proces lent – la fel și întinerirea
Este nemurirea posibilă?
Se poate vorbi de un sânge „nemuritor“?
Procesul de îmbătrânire este sinonim cu acumularea de deșeuri organice
Deșeurile organice
De ce nu au artrită copiii?
Inversarea procesului de îmbătrânire și vindecarea bolilor legate de vârstă sunt tratamente pe termen lung
„Remediile rapide“ pot face mai mult rău decât bine
Nu gândiți în termeni de zile, ci de luni și ani
Abordarea fizică
Mai presus de orice, nu provocați daune
De ce nu funcționează dietele alimentare
De ce nu sunt eficiente detoxificările
Eliminarea toxinelor
Sistemul natural de eliminare
Transformarea acizilor solizi în acizi lichizi
Exercițiile fizice
A arăta mai tânăr nu înseamnă a fi mai tânăr
Apa – H2O
Apa nu este altceva decât un transportator
Cum trebuie înțeles pH-ul
PH-ul apei
Apa de ploaie
Apa de izvor
Apa „obișnuită“ de la robinet
Principalele substanțe chimice din apă Clorul
Fluorul
Tratarea apei de băut cu aditivi sănătoși în diferite țări europene
Rezervoarele de apă
Apa obișnuită la sticlă
Eliminarea toxinelor cu ajutorul apei ionizate alcaline
PH-ul corpului dumneavoastră
Echilibrul corect este foarte important
Sucurile gastrice din stomac
Pielea/transpirația
Saliva
Saliva și urina
Urina
Sângele
Sucurile pancreatice
Principalele minerale din corp și din hrană
De ce este atât de importantă apa alcalină ionizată, lipsită de acizi?
Apa alcalină nu este o apă alcalină!
Reducerea durității apei
De ce trebuie să folosim apa acidă ionizată?
Apa acidă nu este o apă acidă
Poate fi folosită apa acidă pe cale internă?
Ce este ionizarea?
Ionizarea apei
Când trebuie consumată apa alcalină ionizată
Câtă apă alcalină trebuie să consumăm?
Cantitatea corectă depinde de dieta fiecăruia!
Gătitul cu apă alcalină
Comercializarea apei alcaline
Depozitarea apei
Folosirea apei ionizate pentru frumusețe
Folosirea apei ionizate bogate în oxigen împotriva bolilor
Există efecte secundare negative ale apei ionizate?
Cum poate fi preparată apa alcalină ionizată?
Activatorul apei
Ionizatoare moderne high-tech
Măsurarea pH-ului
Probleme tehnice care pot apărea în timpul ionizării apei
Oxigenul
Calciul
Alimente care generează săruri acide sau alcaline
Articolele care se vând cel mai bine în supermarketurile din Australia
Cum putem ști dacă un aliment generează săruri acide sau alcaline?
Lista alimentelor
Lista plantelor medicinale
Alimentele organice
Alimentele organice sunt mai bune
Alimentele care generează săruri alcaline pot genera uneori săruri acide!
Este posibil ca organismul să facă foamea, deși are stomacul plin?
Unde sunt viermii?
Prelucrarea industrială a alimentelor le transformă în produse acide!
Medicamentele generează săruri acide
Alți factori care accelerează procesul de acidifiere
Electro-poluarea, razele telurice și stresul
Razele telurice și electro-poluarea
Electro-poluarea
Câmpurile magnetice pot schimba pH-ul sângelui
Cum ne putem proteja de electro-poluare?
Razele telurice
Asigurările de sănătate plătesc studii legate de casa fiecăruia!
Alte destinații ale apei ionizate
Apa activată și plantele
Apa activată și animalele
Folosirea apei activate în industrie
Filtrele de apă
Urina ionizată
Pulberea lui Percy
Ce putem spune despre alimentele bogate în acid lactic?
Ionizarea alimentelor poate preveni otrăvirea lor
Memoria apei
Levitizarea apei
Florile de gheață
Remediile din flori – remedii ale iubirii
Avantajele metodei Stepanovs
Un super-aliment obținut numai cu apă și lumină solară
Substanțe coloidale pentru o absorbție mai bună
Mineralele marine coloidale
Argintul coloidal
Preparați-vă singuri argint coloidal
Aurul coloidal

Fragmente din carte

De-a lungul anilor, în corpul nostru se acumulează deșeuri organice acide. Chiar și alimentele puternic alcaline conțin anumite substanțe capabile să genereze acizi, contribuind chiar și ele la această acumulare de deșeuri acide. Așa se explică de ce urina poate fi acidă în pofida unei diete bazate în majoritate pe alimente alcaline. Mi-am monitorizat personal urina timp de 16 ani, iar la început nu-mi venea să cred că acest lichid nu este oglinda fidelă a alimentelor pe care le ingerez în ziua respectivă, ci mai degrabă o oglindă a alimentelor pe care le-am ingerat în ultimele decenii. Mi-a luat mult timp să înțeleg că mostrele de urina, în special cele care nu sunt luate imediat după o perioadă de odihnă, nu au o valoare reală în stabilirea acidității sau alcalinității sângelui.

Atasamente

Cititi gratuit un fragment (intinerirea.pdf, 83 Kb) [Descarcare]