Kama Pura. Orasul incantarilor - Aimen Klimmeron, carte
Descriere
Viziunea cu totul specială asupra erosului, deși străveche, poate părea cu totul revoluționară chiar și pentru cititorul familiarizat cu spiritul erotic oriental prezentat în "Kama Sutra" sau cu viziunea taoistă asupra iubirii.
Romanul conține o acțiune palpitantă pentru cei ce caută doar o lectură captivantă, scene și descrieri pline de un lirism sensibil pentru sufletele poetice, o adevarată sursă de inspirație pentru cei ce vor să-și înbunătățească relația lor amoroasă, precum și un veritabil izvor de revelații profunde pentru cei însetați de cunoașterea tainelor ascunse ale Vieții și Universului.
Chiar și pentru cei care nu se simt atrași în mod deosebit de misterele tantrei, poate fi totuși incitantă o privire aruncată în lumea celor care consideră fericirea aproape o îndatorire morală, a celor pentru care iubirea este mai presus de orice.
Grad dificultate: Pentru toată lumea
Format: 13 x 20 cm
Data primei apariții: martie 2004
Traducător: Monica Soare
ISBN: 973-8471-21-4
Pagini: 679
Editor: Editura Mix
Ofertant: Editura Mix
Specificatii
- Aimen Klimmeron
- Romanul inițiatic
- EDITURA MIX
- Carte
- 1 bucata
Review-uri
Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!
Cuprins carte
Prefață
Partea întâi
1. O profeție
2. Pui de leu
3. Spinii trandafirilor
4. Sonata
5. Carina Dahl
6. Realithéâtre
7. Dans macabru
8. La Gitanilla
9. Amor boem
10. „Escucha tu corazon...“
Partea a doua
11. Stăpânește-ți sămânța!
12. A fi femeie
13. Lecții
14. Puterea șarpelui
15. Daruri
16. Kaula
17. Vis și realitate
18. Joc
19. Viața cu majuscule
20. Triunghiul circumscris
21. Mesaj din negura timpului
22. O veche cunoștință
23. Dincolo de ușa neagră
24. Rădăcini înfipte în trecut
25. Chakra Puja
26. „Precum sus, la fel și jos...“
27. Împreună
Fragmente din carte
Am realizat că setea de iubire și elanul spiritual sunt aceeași forță, au aceeași natură, că fiecare suspin de voluptate este un pas spre Creator, că, în fiecare îmbrațișare, noi căutăm apropierea plină de dragoste a lui Dumnezeu. Am înțeles că orice căutare omenească e căutarea lui Dumnezeu... indiferent ce căutăm: bucurie, tovarăși, bunăstare, putere, fericire.... Căci dorința de putere nu e altceva decât atracția amintirii atotputerniciei Dumnezeiești; căutarea bucuriei izvorăște din aspirația inconștientă către nesfârșita fericire divină; setea de cunoaștere este chemarea omniscienței divine, instinctul vieții este manifestarea însăși a existenței divine eterne; instinctul căutării tovarășului de viață este atracția unității divine, iar dorința de libertate: chemarea libertății absolute a lui Dumnezeu sădită în noi...